Når du har spørgsmål eller brug for lidt vejledning.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig godt videre. Herunder kan du se om du kan finde dit svar og hvis ikke, så er du velkommen til at kontakte os.

Vælg den kategori som passer bedst

Gå tilbage

Sådan kommer du i gang

For at indhente tilbud gennem os skal du først oprette din sag på vores hjemmeside hvor du udspecificerer din opgave, fortæller os om dit budget, deadline og lignende. Det er også her at du skal vælge mellem Basispakken som er gratis eller Konsulentpakken som er betalt.

Det kræver vi af din opgave

Vi kræver ikke at du skriver en lang beskrivelse når du opretter din opgave. Det er dog vigtigt at sige at beskrivelsen er tæt på alt afgørende for at modtage realistiske tilbud. Når du opretter din opgave kommer den igennem en kort screeningsprocess, før den udliciteres og sendes videre til vores partnere. Denne process har til formål at klarlægge om der er tilstrækkelige informationer om opgaven, til at en partner ville kunne give et realistisk tilbud.

Jeg gider ikke at stå for det selv

Hvis du ikke selv er interesseret i at skrive en fylstgørende opgavebeskrivelse, som sikrer de gode tilbud, så tilbyder vi Konsulentpakken hvor du får rådgivning med en af vores konsulenter.

Rådgivning og møde med vores udviklere kan også tilkøbes siddeløbende med Basispakken.

Tre tilbud fra verificerede partnere

Kort efter at du har oprettet din opgave begynder vi at indhente tilbud til dig. Vi arbejder på at påbegynde sagsbehandlingen indenfor 24 timer og levere det første tilbud indenfor 48 timer, det forudsætter selvfølgelig at timerne er på hverdage hvor vores partnere er kontaktbare og kan i øvrigt variere fra opgave til opgave.

Hvis du vælger Konsulentpakken begynder vi ikke at indhente tilbud, før vi har gennemgået opgaven sammen telefonisk og afholdt eventuelle møder.

Alle vores partnere verificeres dagligt udfra en række kriterier, vi kræver for eksempel at partnerens virksomhed er aktiv og ikke er under ophør, konkurs eller opløsning. Derudover kræver vi løbende dokumentation fra vores partnere på at de fortsat er aktive i branchen, herunder referencer på afsluttede kundeprojekter og at virksomheden arbejder indenfor relevante branchekoder i Erhvervsstyrelsens register.

Gå tilbage

Hvad omfatter Konsulentpakken?

Afdækningsmøde

Vores afdækningsmøder består af et 45 minutter langt digitalt møde til sparring med en af vores konsulenter. Til mødet snakker vi om din opgave i sin helhed, hvilke funktioner skal der være og hvad det endelige mål er. Vi vejleder også om korrekt ansættelse af budget og beregning af en realistisk deadline.

Aktiv forhandling

Aktiv forhandling er inkluderet i Konsulentpakken og omfatter at vi aktivt forhandler om prisen på din opgave med vores partnere. Med andre ord går vi ind og sørger for at det er de bedste tilbud til den bedste pris der bliver fundet på din opgave.

Realistiske tilbud

Når du vælger Konsulentpakken går vi ind og beskriver din opgave, så den afspejler de krav og betingelser som du stiller Det betyder også at vores partnere har langt nemmere ved at give et realistisk tilbud.

Partnerudvælgelse

Med Partnerudvælgelse segmenterer vi vores partnere og finder dem som bedst kan løse netop din opgave. Det sikrer at de tilbud du modtager alle sammen er afgivet af partnere, som med sikkerhed kan løse din opgave.

Uvildig tilbudsvurdering

Når du har modtaget dine tilbud og er klar til at udvælge det bedste, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at vurdere de tilbud som du har modtaget. Du kontakter os blot på de almindelige kanaler, så er vi i gang!

Gå tilbage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en hjemmeside, webshop eller app?

Prisen på en hjemmeside, webshop eller app kan variere meget, faktisk med mange hundrede tusinde kroner. Nogle gange beregnes prisen ud fra opgavens kompleksitet, andre gange ud fra tidsforbruget og til tider ud fra projektets omfang i sin helhed. En mindre hjemmeside kan koste 5.000 til 15.000 kroner, mens en app koster 150.000 til 200.000 kroner.

Vi hjælper gerne med at vurdere din opgave så du får en idé om udgifterne, forbundet med udviklingen. Du vælger blot "Vurdering af opgaven" som tilkøb når du opretter din opgave.

Hvilke overvejelser skal der gøres?

Sæt dig i udviklerens sted og se opgaven fra tredjemands perspektiv. Det er en tidskrævende process at få udviklet sit produkt, så det er vigtigt med forudgående afklaring, så udvikleren forstår opgaven og hvad du vil opnå og ikke kommer på vildspor.

Det er vigtigt at få afdækket og klarlagt opgaven før den sendes til udvikleren og vi hjælper gerne, som en del af vores Konsulentpakken får du et digitakt møde med os hvor vi går det hele igennem, så vi kan få helt styr på alle detaljerne før vi indhenter tilbud.

Hvordan undgår jeg at betale for meget?

Det vigtigeste punkt på dagsordenen hvis økonomi har prioritet er dokumentation. Det er til enhver tid nemmere at fremlægge sit projekt for en udvikler, hvis opgaven er godt dokumenteret. Dokumentation kan også bruges som et bilag til forretningsplanen, da alle produktets kernefunktioner indskrives.

Vi hjælper dig også gerne med dokumentationen af din opgave, i så fald vælger du blot "Dokumentation" som tilvalg når du opretter din opgave hos os.

Kom i kontakt med os

Vi er altid klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til os, eller til at anvende hjemmesiden, oprette opgaver og lignende.