For pressen

Vi er klar til at besvare alle redaktionelle henvendelser fra journalister, skribenter og lignende, ligesom at vi gerne stiller op til interviews. Tag endelig kontakt til vores presseansvarlige som anført herunder.

Presseansvarlig:

Christian Holm Pedersen

christian@indhent.dk

+45 71 99 21 72

5. maj 2022

Indhent.dk blev præsenteret for erhvervsdrivende i Nordjylland

Den 5. maj deltog Indhent.dk i messe på Sct. Cathrine Vej i Hjørring, hvor blandt andet det banebrydende tilbuds- og rådgivningskonceptet blev præsenteret for såvel nye kunder, som for fremtidige samarbejdspartnere. På dagen blev blandt andet den nye Kundeportal fremvist for de fremmødte.

1. maj 2022

Indhent.dk relanceres og får nyt, friskt design og mere fokus på rådgivning

Stor succes med indhentelse af tilbud og rådgivning i forbindelse med udviklingsopgaver betyder, at platformen Indhent.dk nu tager hul på et nyt spændende kapitel. I begyndelsen af maj lanceres et opdateret grafisk udtryk, ligesom at der tilføjes endnu flere spændende ydelser til kataloget.

15. marts 2022

Ny banebrydende dansk platform for udviklingstilbud er gået i luften

En ny innovativ platform har fundet sin vej til det danske marked og nu lanceres Indhent.dk, som er en dansk platform for indhentelse af tilbud og rådgivning i forbindelse med udviklingsopgaver, herunder hjemmesider, webshops og apps.

Indhent.dk er sat i verden primært for at rådgive, vejlede og måske vigtigst af alt, skabe store besparelser på udvikling af digitalt produkter for vores kunder.