Mere om os og
vores historie.

Hos Indhent.dk hjælper vi danskere med at realisere deres udviklingsidéer gennem kompetent sparring, rådgivning og indhentelse af realistiske tilbud på udviklingsopgaver. Vores team består af erfarne udviklere med mange års erfaringe indenfor fremstilling og dokumentation af hjemmesider, webshops og apps.

Vi brænder for at afdække og udlicitere din opgave

Hos Indhent.dk sætter vi ind mod de største ubekendte når det kommer til udviklingsopgaver. Vi giver rådgivning og sparring på din opgave inden du tager kontakt til en udvikler, hvilket kan medføre en stor besparelse.

Vi består af et erfaringsrigt team med mere end 10 års erfaring i brancen, indenfor IT i sin helhed og særligt med udvikling, det giver os de bedste forudsætninger for at rådgive og indhente tilbud på dit udviklingsprojekt.

Udviklermarket kan være rodet og svært overkommeligt - det er her at vores kompetencer og platform kommer dig til gode.

Vores nytænkende platform er skabt til at matche din opgave med de dygtigeste udviklere i Danmark, gennem særlige beregninger og sammenligning af krav og behov kan vi med høj præcision finde de partnere, som er bedst rustet til at løse din opgave og til den rigtige pris.

Udover indhentelse af skræddersyede tilbud er vi sat i verden for at opkvalificere og afdække din opgave, så den er klar til udlicitering hos vores udviklere. Det sikre i takt med en udspecificeret projektbeskrivelse en mere fordelagtigt og realistisk tilbudspris.

Vi tillid, faglighed og høje kompetencer

Vores team er sammenstykket af forskellige personligheder og et højt kompetenceniveau. Vi fokuserer på faglighed og gennemsigtighed i alt hvad vi laver, hvilket resulterer i gennemarbejdede løsninger. Vores hverdag består i høj grad af at hjælpe og vejlede vores kunder, konsultere og skabe en øget omsætning for vores partnere og koordinere med leverandører. Der findes ikke en dag hos vi hvor vi ikke har kontakt med eksterne parter, så personlighed har vi også fokus på.

Vi spiller en central rolle i ethvert udviklingsprojekt

Vores virksomhed er bygget op om et særligt koncept som ikke hidtil er set på det danske marked. Vi agere ikke blot bindeled mellem kunde og udviklere, vi varetager hele den del af opgaven som ingen af parterne vil bruge tid på. I forbindelse med udvikling mellem parter er der mange brikker der skal falde på plads, for eksempel skal der opnås enighed om de forskellige funktioner, sider og tekster, såvel som billeder, grafik og den mere tekniske udspecificering af, hvad applikationen eller websiden egentlig skal kunne og se ud.

Vi er specialister i netop den del af opgaven og hos os tilbyder vi derfor rådgivning til kunder, så vi i samspil kan få fuld klarhed over opgaven, før den sendes i udbud. Vi behandler nye opgaver hver dag og spiller derfor også en stor rolle hos vores partnere, hvor vi bidrager til øget omsætning gennem levering af købeparate og højt kvalificerede kundeemner.

Få tilbud og rådgivning

Vi indhenter tilbud på din udviklingsopgave og bistår med rådgiver og vejledning hvis du ønsker det

Opret din opgave - gratis

Få kvalificerede kundeemner

For dig som er dygtig til at udvikle hjemmesider, webshops eller apps og er en del af en virksomhed

Bliv partner hos os

Spørgsmål og svar

Kom i kontakt med os

Vi er altid klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til os, eller til at anvende hjemmesiden, oprette opgaver og lignende.