Få tre tilbud på udvikling af din nye .

Udvikling er dyrt men det behøver det ikke at være, vi rådgiver jer til hvordan

Indhent.dk består af erfarne udviklere med mange års erfaring indenfor udvikling af hjemmesider, webshop og apps, med andre ord ved vi hvad der skal til for at komme i mål med et større eller mindre udviklingsprojekt. Vi rådgiver, sparrer og hjælper jer med forarbejdet, så regningen hos udvikleren ikke bliver højere end nødvendigt.

Spar tid på bestilling og sammenligning af tusinde tilbud.. Gab.

Indhent.dk er et nytænktende MatchMaking-system som udbyder din opgave til de helt rigtige og mest kompetente udviklere i Danmark. Udvælgelsen sker på flere forskellige parametre som for eksempel dit budget, og din Indhent.dk-projektplan, hvis du har valgt vores Konsulentpakke hvor du for kun 1.746 kroner også får særlig hjælp og rådgivning.

Slip for bekymringer om overbetaling for udvikling af halvfærdige løsninger

Hos Indhent.dk matcher vi din opgave med udviklere fra hele landet, gennem en avanceret process som anvender alt lige fra budget, lokation, deadline og meget mere til at finde den helt rigtige udviklingspartner til netop din opgave.

Opret opgave - gratis

Få kompetent rådgivning og spar penge på udvikling af hjemmeside, shop eller app

Vi tilbyder rådgivning og sparring så du kan få svar på såvel tekniske som mere generelle spørgsmål om udvikling, hvilket medgiver en stor økonomisk besparelse i forbindelse med udviklingen. Vores erfaring viser at jo flere spørgsmål der er besvaret og jo mere afdækning, jo mindre tid skal udvikleren bruge på møder og fremskaffelse - det kan give en kæmpe besparelse at være forberedt!

Se muligheder og priser

Det er både hurtigt og simpelt at komme i gang

Når du opretter en opgave hos os skal du besvare en række spørgsmål, som vi bruger i forbindelse med indhentelse af dine tilbud. Vores oprettelsesside guider dig igennem det hele og det tager ingen tid!

Opret din opgave - gratis