Få rådgivning, vejledning og et møde med en udvikler.

Hos Indhent.dk finder vi ikke kun de bedste tilbud på din opgave, vi hjælper dig også med at få klarhed over dit projekt og lave dokumentationen, så din opgave er afdækket. Vores konsulenter - som vi kalder dem - har selv mange års erfaring med udvikling og vi ved af erfaring at en løs opgavebeskrivelse giver uvirkelige tilbud og høje priser.

Møde

Afhold et digitalt møde med en af vores konsulenter

Tag en snak med en af vores konsulenter som kan hjælpe dig med svar på de spørgsmål, som helt naturvligt opstår når man skal have udviklet en app, webshop eller hjemmeside. Hos Indhent.dk er der inkluderet 45 minutters telefonisk rådgivning i vores Konsulentpakke - så kan du spørge løs!

Opret din opgave
Forhandling

Lad os forhandle den bedste pris på din udviklingsopgave

Udover konsulentbistand i form af afklaring af din opgave, hvilket selvfølgelig er vigtigt i forhold til den økonomiske besparelse, så går vi også på tilbudsjagt for dig og skaffer de bedste tilbud til den bedste pris fra udvalgte partnere.

Se pakker og priser
Vurdering

Vi kan også hjælpe med at vurdere dine tre tilbud

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det bedste af de tilbud du har modtaget. Vi er selvfølgelig overbevist om at de alle sammen er gode og at alle parter kan løse opgaven, men hos Indhent.dk har vi erfaringen til at vurdere din opgave, hvis du fortsat er i tvivl om hvilket du skal vælge.

Opret din opgave

Du er meget velkommen til at sende os en mail på: info@indhent.dk

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med vores pakker, priser eller løsninger så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os.

Få hjælp og kontakt os