Vi indhenter tilbud og rådgiver dig som er parat.

Hos os hjælper vi alle typer virksomheder og privatpersoner videre i forløbet, med udviklingen af deres nye hjemmeside, webshop eller app. Uanset hvem du er kan vi indhente tre tilbud og bistå med rådgivning.

Opret din opgave

Tre tilbud og rådgivning på udviklingsopgaver på ingen tid.

Vi finder tre tilbud og giver Danmarks billigeste konsulentrådgivning i forbindelse med udvikling af din hjemmeside, webshop eller app.

Opret din opgave Det er 100% gratis, hvis du ønsker det

For alle uanset idé eller branche

Vi arbejder sammen med

Rådgivning i forbindelse med udvikling af din hjemmeside, webshop eller app

Hos Indhent.dk tilbyder vi landets billigeste rådgivning i forbindelse med din udviklingsopgave. Vores specialister sidder klar til at afdække din opgave og besvare spørgsmål, før opgaven udliciteres.

Med god forberedelse sikrer du de bedste tilbud på din opgave

Udvikling af hjemmeside, webshop eller app er relativt store opgaver som kræver god forberedelse, for ikke at ende med uendeligt dyre fakturaer og halvfærdige løsninger.

Mere om hvordan det virker
App showcase
App

Appudvikling kan være en større omkostning - et godt forarbejde gør underværker

Udvikling af Apps til platforme som iOS eller Android har indtil nu været omkostningsfulde udviklingsopgaver, som altid har lagt i den høje ende af prisskalaen. Hos Indhent.dk tilbyder vi landets billigeste konsulenthjælp til afdækning af din opgave, før vi indhenter dine tilbud, så du undgår overtid hos udvikleren.

Opret opgave nu
Webshop

Salg på nettet har aldrig været så 'trendy' og det har priserne på udvikling heller ikke

En af de store omkostninger når du skal have udviklet din online butik er, at det ikke bare handler om siden. Det handler om alt... Produkter, lager, rabatter. You name it. Hos Indhent.dk kan vi hjælp dig med alle de spørgsmål du måtte have om at få udviklet en webshop - og så indhenter vi selvfølgelig dine 3 tilbud for dig.

Opret opgave nu
webshop showcase
webshop showcase
Hjemmeside

Et online visitkort, en vejviser, en reklamesøjle, hjemmeside.. Kært barn har mange navne!

En hjemmeside behøver ikke at koste meget i sig selv, men det forudsætter at tingene ligger parat til udvikleren. Hos Indhent.dk tilbyder vi at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have i forbindelse med udarbejdelse af hjemmeside. Vi kan fortælle dig hvad udviklere oftest fakturerer for og selvfølgelig finde en udvikler til dig.

Opret opgave nu

Gør som de fleste og spar penge
på udvikling med Indhent.dk

Opret din opgave